Ományi Vendégház

Észak Magyarországi régió - Csokvaomány

Ományi Vendégház, Csokvaomány
  • Cím: 3647 Csokvaomány, Rákóczi út 1.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Ományi Vendégház, Csokvaomány

Csokvaomány , a Bükki Nemzeti Park peremén a Bükk-hegység lábánál terül el. Egerhez mintegy 40 km-re Miskolchoz 60km-re, Ózdhoz 20 km-re, Szilvásváradhoz 10 km-re fekszik. A falu elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy ebből az irányból a környék nevezetességeit bejárjuk. Télen akár a bánkúti-síparadicsomba is elmehetünk innen. Közúton, vasúton egyaránt megközelíthető. A horgászok paradicsoma a közeli halastó - mely az ország egyetlen hegyi tava- : a Lázbérci víztározó. A kirándulók kedvenc helye Szilvásvárad, ahol a Szalajka- völgy, a Fátyol-vízesés és a lipicai ménes megtekintése nyújt egész napos elfoglaltságot. 

Ományi Vendégház, Csokvaomány

A vendégház 45-50 fő kényelmes elhelyezését teszi lehetővé. Szobáink 2-3-4-7 ágyasak.
Elsősorban táborozókra, turista csoportokra, baráti társaságokra számítunk, de családok elszállásolására is van lehetőség.


Ományi Vendégház, Csokvaomány

Konyhánk teljesen felszerelt, az udvar bográcsozásra, szalonnasütésre csábítja a baráti társaságokat. A házban található 35-40fős helyiség alkalmas táncos mulatságok megtartására, borozgatásra, esős időben is. Gépkocsik elhelyezésére a vendégház zárt udvarán kialakított parkolójában biztosított.

Ományi Vendégház, Csokvaomány

 

Ományi Vendégház, Csokvaomány
  • Cím:3647 Csokvaomány, Rákóczi út 1.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás